VERY ITALIAN PIZZA ROTTERDAM

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 351 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Very italian Pizza Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 10:06 De pizza's waren heerlijk! De bezorging via Thuisbezorgd was zeer slecht. 's ochtends om 10 uur elf pizza's besteld voor aflevering om 18:00 uur. Door miscommunicatie binnen Thuisbezorgd werden de pizza's pas tussen 18:30 en 18:45 geleverd.
11 sep 2022 om 19:43 Slechte bezorging ging helemaal fout, zelfs na twee keer kunnen ze het niet goed doen. Hierdoor was de eten ook koud. Zeker laatste keer VIP jammer, want de restaurant zelf is prima.
29 aug 2022 om 15:34 Dit was echt niet lekker
30 mei 2022 om 7:51 Veel te duur voor de hoeveelheid en kwaliteit van het eten
11 mei 2022 om 7:54 Kwam bijna koud aan, pizza zelf was ok maar was in mijn herinnering wel eens beter hier.
5 mei 2022 om 21:50 I’m sorry but I need to give one star to both services. Both pizza arrived completely destroyed. All the tomato and cheese was on the box the pizza was not eatable and we had to throw away :(
14 apr 2022 om 23:59 The restaurant is next door and if i call i can pick up an order in less than 10 minutes. Through Thuisbezorgd i waited an hour and the pizza was hot but too much cheese and overcooked.
23 mrt 2022 om 10:29 bezorgtijd belachelijk lang. pizza's waren ook niet meer warm
22 mrt 2022 om 14:45 Geen drinken, geen rucola en geen nalevering. Heel jammer en zonde
21 mrt 2022 om 16:58 The order never delivered and the undersigned never got refunded. Seems that the company relies purely on the drivers discretion to drop the order wherever he thinks appropriate. Customers order and money are subject to driver discretion, shame
21 mrt 2022 om 10:16 De bezorgtijd was uiteindelijk 2 uur. Vooral niet hier bestellen als je je pizza een beetje op tijd wilt hebben...
8 mrt 2022 om 21:56 Great food as usual. Pizza and pasta. Quite a long wait until food was ready (especially as it is just around the corner), presumably as they are so busy, but the food arrived hot.