VERY ITALIAN PIZZA ROTTERDAM

VERY ITALIAN PIZZA ROTTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 345 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Very italian Pizza Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2022 om 7:54 Kwam bijna koud aan, pizza zelf was ok maar was in mijn herinnering wel eens beter hier.
5 mei 2022 om 21:50 I’m sorry but I need to give one star to both services. Both pizza arrived completely destroyed. All the tomato and cheese was on the box the pizza was not eatable and we had to throw away :(
14 apr 2022 om 23:59 The restaurant is next door and if i call i can pick up an order in less than 10 minutes. Through Thuisbezorgd i waited an hour and the pizza was hot but too much cheese and overcooked.
23 mrt 2022 om 10:29 bezorgtijd belachelijk lang. pizza's waren ook niet meer warm
22 mrt 2022 om 14:45 Geen drinken, geen rucola en geen nalevering. Heel jammer en zonde
21 mrt 2022 om 16:58 The order never delivered and the undersigned never got refunded. Seems that the company relies purely on the drivers discretion to drop the order wherever he thinks appropriate. Customers order and money are subject to driver discretion, shame
21 mrt 2022 om 10:16 De bezorgtijd was uiteindelijk 2 uur. Vooral niet hier bestellen als je je pizza een beetje op tijd wilt hebben...
8 mrt 2022 om 21:56 Great food as usual. Pizza and pasta. Quite a long wait until food was ready (especially as it is just around the corner), presumably as they are so busy, but the food arrived hot.
17 feb 2022 om 20:06 De pizza's waren helaas koud. Dit zijn wij niet gewend van VIP.
14 feb 2022 om 22:46 Bezorging duurde veel te lang. Thuisbezorgd doe hier iets aan!!! Het ligt niet aan het restaurant, het eten was super!
13 feb 2022 om 20:58 Delivery took 1h45min and the pizzas were disappointing too.
11 feb 2022 om 11:34 Zeer kleine portie pasta . teleurstellend en geen bestellingen meer bij VIP