VERY ITALIAN PIZZA ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 363 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Very italian Pizza Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 10:59 Paar uur van te voren besteld. Was lekker. Leverde precies op tijd.
23 jan 2023 om 22:25 Vond het een beetje erg kale pizza voor 14 euro volgens mij waren ze de ingrediënten vergeten erop te doen!
11 dec 2022 om 19:14 Great!
10 dec 2022 om 20:27 Pasta was nog heerlijk warm. Goed gevulde vak. Alleen ietsje meer balletjes zou erg lekker zijn. Verder helemaal prima
8 dec 2022 om 16:59 My pizza was totally destroyed, squished on one side of the box and cold. Never seen anything like that before. AWFUL!
29 nov 2022 om 21:17 Goed gegeten goede kwaliteit
28 nov 2022 om 20:07 Wel lekkere pizza’s. ruim van te voren besteld. Eten kwam 45 min later dan aangegeven en meer dan 90 min later dan plaatsing van bestelling. Vind ik wel veel. En niet relaxed met zeer hongerige en wachtende kinderen
21 nov 2022 om 22:01 De ene pizza was niet warm genoeg, de andere aan de rand verbrand en ook niet warm genoeg. De tiramisu was prima maar prijzig. Niet voor herhaling vatbaar. Ter plaatse eten was jarenlang prima. Jammer.
21 nov 2022 om 20:13 Bezorgtijd was normaal. Pasta carbonara lekker, lasagne was een bak saus met een paar lasagnebladen die op gesmolte kaas leken. Ik twijfelde even of ik een bak pastasaus had gekregen.. ook geen gesmolten kaas bovenop ofzo. Heel vreemd.
8 nov 2022 om 10:28 Omdat het adres niet klopte was het veel te laat. Hoewel wij meestal ter plekke bij de VIP gaan eten en we min of meer stamgasten zijn daar, zal ik nooit meer laten bezorgen. Het viel me erg tegen
24 okt 2022 om 22:49 Heerlijk gegeten
27 sep 2022 om 10:06 De pizza's waren heerlijk! De bezorging via Thuisbezorgd was zeer slecht. 's ochtends om 10 uur elf pizza's besteld voor aflevering om 18:00 uur. Door miscommunicatie binnen Thuisbezorgd werden de pizza's pas tussen 18:30 en 18:45 geleverd.